Umístění obou mužstev také odpovídal průběh hry. Po úvodní pětiminutovce, kdy se hrálo především ve středu hřiště, se podařilo hostům z Postoloprt po rychlé akci skórovat. Do prázdné branky s přehledem zakončoval Černohorský po Koubově úniku po levé straně 0:1.

Ve 14. minutě pak bylo pro domácí ještě hůře. Po dalším průniku a střele agilního Kouby se k dorážce dostal Pour a s přehledem zakončil přes ležícího brankáře 2:0.

Dvě branky v obou poločasech

Postoloprty i nadále pokračovaly v náporu, z několika šancí můžeme jmenovat například tu Plocovu, jehož zakončení se odrazilo od spojnice domácí branky. Dubí po většinu prvního poločasu tahalo za kratší konec, Postoloprtští byli rychlejší a kombinačně vyspělejší a domácí prakticky do ničeho nepustili. Protože si však také nevytvořili žádnou další brankovou příležitost, v posledních dvaceti minutách prvního poločasu se hrálo spíše ve středu hřiště.

Druhý poločas začali o něco aktivněji domácí a bylo vidět, že se chtějí pokusit s nepříznivým výsledkem něco udělat. Jejich snahy o zvrat však v 51. minutě krásnou střelou z pětadvaceti metrů rázně ukončil postoloprtský Bránický - 0:3.

Od té doby již bylo vidět, že je o výsledku rozhodnuto. Domácí rezignovali a hosté s klidem kontrolovali své vedení. Poslední branku zápasu vstřelil v 67. minutě dobře hrající Kouba, který upravoval již na 0:4. A když rozhodčí pro ofsajd neuznali po hlavičce Rajtory domácím čestný zásah, skončilo utkání čtyřbrankovým rozdílem a tříbodovým ziskem hostů.

Postoloprty se díky vítězství udržely na druhém místě tabulky s pouhou jednobodovou ztrátou na vedoucí Duchcov a na jaře tak budou tyto dva celky pravděpodobně společně s Domoušicemi a Březnem bojovat o postup do krajského přeboru.

Dubí - Postoloprty 0:4 (0:2)

Branky: 5. Černohorský, 14. Pour, 51. Bránický, 67. Kouba

Sudí Plzák, ŽK 4:3, ČK 1:0, 50 diváků

Sestava Postoloprt: Junek - Fridrich, L. Papežík, Zícha, Zíbrt - Černohorský, Bránický, Pour (83. K. Papežík), Ploc (85. Verner) - Volkman, Kouba

Fotbalová tabulka

Dan Zíbrt