Vítězné utkání dorostenecké divize před týdnem nad druhým Ústím stálo mladé fotbalisty Chmel Blšany hodně sil a zdraví. Upevnili si sice vedoucí příčku s nadějí na návrat do ligy, ale před sobotním utkáním s Roudnicí jim chyběli čtyři hráči.

Již z průběhu zmiňovaného zápasu musel odstoupit zraněný Zápotocký, jehož pět stehů na koleni mu nedovolilo nastoupit ani v sobotu. Zápas sice dohrál kapitán Hofmann (stěžoval si na dýchání), ale až v Praze specialisté objevili štíplý 12. obratel a Rudolf si aspoň měsíc musí odpočinout. Pro zánět Achillovky je vyřazen i Süsser a trenér Oleg Kolman nemohl počítat ani s Da Silvou, jehož neuvolnil druholigový tým mužů.

Blšany – Roudnice 2:1 (2:1)

Blšanští starší dorostenci sice nezářili v sobotním utkání, ale vyhráli, přestože prohrávali 0:1. Ve 32. vyrovnal Kuhn po centru Vojtěcha Trupa, který sám vstřelil vítěznou branku po akci Hudce v poslední minutě prvního poločasu. Ve druhém už domácí nic nevymysleli a naopak mohou děkovat brankáři Brejchovi, že vytáhl z pod břevna těžkou hlavičku útočníka hostů.