V poslední sezoně pracoval jako asistent Zdeňka Ščasného v Mostě u prvoligového týmu SIAD. Mostecká výprava, která odcestovala na soustředění do Itálie, čítá 33 fotbalistů. Někteří z nich by se měli po přípravě objevit v Blšanech, ale patrně jen za předpokladu, že FK Chmel dostane licenci pro II. ligu. Tedy obdobným způsobem jako v minulé sezoně Most pomohl Blšanům doplnit kádr.

Zatím je v Blšanech několik kmenových hráčů, které doplní místní dorostenci a pětice fotbalistů z Mostu. První sestava se představí veřejnosti tutu sobotu 7. července, neboť v 11 hodin začíná přátelské utkání Blšany – Varnsdorf. Další utkání sehrají Chmelaři 11.7., kdy přivítají Bohemians (Střížkov) a za týden 14.7. tu hrají s FK Teplice. Rovněž prvoligový Zlín se utká s FK Chmel 18.8. během svého soustředění v Blšanech, kam zavítá 21. 7. už SIAD Most.

Blšany si ještě zahrají v netradiční čtvrtek 26.7. s Duklou Praha a v neděli 29.července je čeká úvodní kolo Českého poháru. To se hŕaje od 17 hodin, zatímco všechna uvedená přátelská utkání mají začátek v 11 hodin. Varnsdorf, který skončil v České fotbalové lize na 3. místě, převzal a v pondělí poprvé vedl nový trenér Milan Šíp. Do kádru se tam vrací z Wisly Plock známý Josef Obajdin, bývalý hráč Liberce a Sparty Praha. Mezi několika novými hráči je například Rezek ze Slovácka.