Druhé vítězství v novém ročníku I.A třídy si připsali na své konto v sobotu 21. září fotbalisté Dobroměřic. Díky brankám Harthana a Havelky porazili Duchcov.

Do zápasu vstoupili hosté zostra, během první minuty měli dva rohové kopy a v šesté minutě vyrazil gólman Sedláček tvrdou Berkovu střelu ze strany. Domácí hráči pak začali hrozit ze standardních situací, kterých měli během krátké doby čtyři. Gól z toho ale nebyl. V první půli měly několik dalších šancí oba celky. Ta zřejmě největší přišla v závěru, kdy domácí po rohovém kopu překonali brankáře Podolského, ale na brankové čáře odhlavičkoval míč Meisner.

Druhý poločas začal opatrněji a na šanci se chvíli čekalo. V 56. minutě teč Kökenyho minula Sedláčkovu branku a hned z protiútoku udeřilo. Středem hřiště se dostal míč za obranu k Harthanovi, který sám proti Podolskému nezaváhal a domácí šli do vedení – 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, své šance ale nedali. Na druhé straně Holeček vytáhl duchcovského brankáře ven z branky, obehrál ho a poslal míč na bránu, kde zastoupil gólmana Vrkoslav. V 75. minutě přetažený centr domácích málem poslal u zadní tyče do branky Rus, ale těsně minul. Duchcov pak vysunul stopera Meisnera dopředu, jeho hlavička o zem šla nad břevno. Minutu před koncem domácí svou výhru potvrdili. Střídající Pšigrocký přihrál Havelkovi a ten dával do prázdné branky na 2:0. 

Dobroměřice – Duchcov 2:0 (0:0)

Branky: Harthan, Havelka; Rozhodčí Karasinski; ŽK 1:2 ; 60 diváků

Dobroměřice: Sedláček – Kaleja, Smola, Kroupa, Daniš (85. Chlouba) – Rus (75. Pšigrocký), Šebek, Havelka, Csonka – Harthan, Holeček