Přípravu na další sezonu v I.A třídě zahájili fotbalisté Dobroměřic. Po loňské úspěšné sezoně se podařilo udržet kádr.

V prvním přípravném duelu změřilo síly kombinované družstvo Dobroměřic A a B s lounským dorostem. A po brankách Reha, Miraje, Pšigrockého, Svobody a Maliňáka, který prozatím s týmem trénuje, slavily Dobroměřice v prvním testu výhru 5:1. „Bylo to opravdu první herní setkání, místo tréninku, jen takový volný zápas. Střídalo se hokejově, tým byl kombinovaný, prostě jsme si zahráli," nedával velkou váhu výsledku dobroměřický funkcionář Pavel Verner.

Jiřetín a Pokratice

To další přípravný duel už by měl trenérům týmu, který loni skončil kousek za postupovým duem Duchcov, Postoloprty na 4. místě v I.A třídě, napovědět více. V sobotu 1. srpna se v 10.30 podívají fotbalisté Dobroměřic na trávník Horního Jiřetína. O týden později pak změří síly s Pokraticemi. A v jakém složení vyběhnout Dobroměřice do sezony? Budou opět atakovat špičku I.A třídy? „Změny zatím nemáme žádné, žádný odchod. Kádr by měl zůstat prakticky stejný, jako v minulé sezoně," dodal pro Deník Verner.

Dobroměřice A + B - Louny dorost 5:1

Branky Dobroměřic: Reh, Miraj, Pšígrocký, Svoboda, Maliňák

Kádr Dobroměřic pro utkání: Tomáš Sedláček, Pavel Csonka, Lukáš Daniš, Aleš Chlouba, David Holeček, František Lazarik, Přemysl Reh, David Miraj, Milan Pšígrocký, Filip Sochor, Martin Svoboda, Libor Maliňák