S fotbalovým podzimem se fanoušci v regionu rozloučí stylově okresním derby. V krajském přeboru proti sobě nastoupí týmy Loun a Blšan. Ač jsou čtvrté Louny před utkáním jasným favoritem, v derby není nikdy nic jisté. I poslední Blšany se jistě budou chtít na regionálního rivala vytáhnout. Chmelaře ale trápí celý podzim velké problémy s už tak úzkým kádrem, mají několik zraněných. Blšany zatím dokázaly jen jedinkrát vyhrát, dvakrát remizovaly a desetkrát prohrály.

Naopak domácí Louny hrají na špičce krajského přeboru a naplňují zatím cíl, který si daly před startem soutěže bojovat o postup do divize. Louny jsou po třinácti kolech na čtvrté pozici, mají jen o dva body méně něž druhé Štětí a jen šest ztrácejí na první Litvínov. 

Svěřenci trenéra Pavla Schettla už devětkrát vyhráli, čtyřikrát odešli poraženi. Přidají při podzimním loučení desátou výhru?

Louny - BlšanyOkresní derby v krajském fotbalovém přeboru je v plánu v neděli 23. listopadu od 13.30 hodin. Na lounský stadion přijedou Blšany.

Fotbalová tabulka