Umělá tráva se moc nelíbila hostům z Modlan a často chybovali. Hned první hrubku potrestali domácí fotbalisté, centroval Matyáš a míč odražený od chybujícího obránce dopravil do sítě Kalivoda. To se psala 21. minuta. Ve 33. modlanský golman Brejcha neudržel balon, který na něj vyslal Střelec a Kalivoda tak mohl opět v klidu dorážet - 2:0. Už 3:0 vedly Louny v 52. minutě. Roh zahrával Trup a Jakub Suchý uklidil balon za záda Brejchy.

Od 54. do 57. minuty pak hrál hlavní úlohu ve fotbalovém dramatu sudí Růžička. Nejprve vyloučil po faulu domácího Matyáše, o pár minut později se červenalo podruhé, tentokrát na druhé straně musel dříve do sprch Vavrinec. Po karetní vložce se opět začal hrát fotbal, domácí hráči ale polevili. A tak v 71. snížil Heřman. V 78. mohlo být domácím pořádně horko, hostující Strouhal ale neproměnil pokutový kop, Hanus v domácí brance skvěle zareagoval.

Louny si nakonec vedení pohlídaly a připsaly si do tabulky krajského přeboru tři body. „Hlavně v první půli jsme soupeře do ničeho vážnějšího nepustili, naopak my jsme hráli to, co jsme si řekli," hodnotil po utkání Petr Jantoš, trenér Loun.

Louny - Modlany 3:1 (2:0)

Branky: 21. a 33. Kalivoda, 53. J. Suchý - 73. Heřman
Sudí Růžička, ŽK 5:5, ČK 1:1 (54. Matyáš 57. Vavrinec), 180 diváků

Sestava Loun: Hanus - Matyáš, V. Suchý, Lazarik, J. Suchý - Střelec, Zelinka (81. M. Němec), Trup, Köchrt (71. Pecinka) - Kalivoda, Jarolím (61. R. Němec)