Do finiše už se velmi rychle blíží příprava na jarní část fotbalových soutěží. Už brzy se rozjedou ostré boje, v závěru testovacího období se řada týmů z okresu Louny ukáže svým fandům.

Louny přivítají Zličín. Čtvrtý celek krajského přeboru se na domácím hřišti představí v sobotu 25. února od 11 hodin.

Fotbalisté Loun dosud v přípravě nastoupili sedmkrát, často proti soupeřům z vyšších soutěží, několikrát hráli proti divizním týmům. Louny zvolily „těžší“ variantu přípravy, navíc je trápí řada zranění a nemocí. Zatím pětkrát prohrály, dva poslední zápasy slavily výhru, naposledy na ČAFC Praga 7:0.

Čtěte také: Louny daly v přípravě sedm gólů a podruhé slavily vítězství

To žatecký Slavoj naopak v přípravě zatím hrál až na výjimky spíše se slabšími soupeři. Dosud odehrál v přípravě osm utkání, proti týmům z nižších soutěží šestkrát slavil výhru, se silnějšími, konkrétně s Mostem, jednou remizoval a jednou prohrál.

Žatec vyzve Tuchořice

Minulý víkend žatečtí fotbalisté nehráli, také pátý celek krajského přeboru totiž trápí velká marodka a zranění několika hráčů základní sestavy, proto přípravu zrušili. Tentokrát mají nastoupit v rámci zimního turnaje proti Tuchořicím. Výkop je naplánován v Žatci v neděli 26. února od 11 hodin.

Psali jsme: Slavoj kvůli velké marodce nehrál, chystá se na Tuchořice

Střídavě se v přípravě zatím daří fotbalistům Postoloprt. Na víkend si „objednali“ těžkého soupeře. Do Postoloprt přijede v sobotu 25. února divizní Rakovník, hraje se od 15 hodin.