Překvapivý výsledek se zrodil na hřišti lídra 1.B třídy, který nedokázal přehrát poslední celek Bečov.

Hned v úvodu po akci Aleše Fridricha nedosáhl na míč před prázdnou brankou Strouhal.

Další průběh hry byl ale překvapivě vyrovnaný a nadšeně bojující hosté domácí k ničemu vážnějšímu nepustili. Sami naopak v závěru dvakrát udeřili, když ve čtyřicáté minutě zapomenutý Palán utekl po pravém křídle a se štěstím překonal Junka.

Hned o tři minuty později nepovedenou přihrávku Strouhala vystihl Schon a ani on se sám před Junkem nemýlil – 0:2. Po přestávce se domácí přece jen vzpamatovali a prakticky celý druhý poločas se hrálo na jednu bránu. V 55. minutě snížil hlavičkou Aleš Fridrich a v 70. minutě proměnil pokutový kop za faul na Aleše Fridricha Fleischman.

Postoloprtští si vypracovali i další šance – Pokorný, Uhlík, Alberovský, ale buď šli jejich střely těsně vedle, nebo je zablokoval někdo z obětavě bránících obránců Bečova. Utkání řídil velmi dobrý rozhodčí Husar s asistenty Millerem a Koškem.

Postoloprty – Bečov 2:2 (0:2)

FK Postoloprty: Junek – Fleischman – Holoch, Pokorný, Hetzendorf (77. Bohatý) – Lokajíček, Alberovský, A.Fridrich, Fiedler (67. Uhlík) – Richter, Strouhal (46. D.Fridrich). ŽK 1:4, 120 diváků

Miroslav Krpec