Po vítězství na domácím turnaji absolvovali postoloprtští fotbalisté, hrající I.A třídu, další přípravu. Pozvali si divizní tým z Chomutova, a díky dvěma rychlým brankám vybojovali remízu. Domácí trenér Postoloprt sice neměl k dispozici proti čtrnáctému celku divize sedm hráčů, přesto se jeho svěřenci ukázali v dobrém světle.

Fotbalisté Postoloprt udeřili hned na začátku utkání. Rychlonohý Ploc dvakrát utekl po levé straně a dvakrát z toho byla branka v síti Chomutova. V šesté minutě si balon do vlastní sítě srazili hostující obránci, v sedmé se pak prosadil Kouba. V dalších minutách se ukazovali i hosté, ale postoloprtská obrana pracovala dobře. Tedy až do poslední pětiminutovky první půle. Ve 40. minutě domácí obrana poprvé vážněji zaváhala a hosté snížili na 1:2. Ve 43. pak Chomutov vyrovnal z rychlého protiútoku.

Také ve druhé půli bylo na co koukat, branky už ale nepadaly. Chomutov měl mírně navrch, ani domácí v improvizované sestavě se ale neztratili. Oba týmy měly dvě vážnější příležitosti, ani jednu ale nedokázaly proměnit.

Postoloprty - AFK Loko Chomutov 2:2 (2:2)

Branky Postoloprt: 6. vlastní, 7. Kouba
Sestava Postoloprt: P. Junek - Lokajíček, Vyskočil, M. Junek, Zíbrt - Šerák, Volkman, Pour, Ploc - Baník (15. K. Papežík), Z. Kouba