Závěrečné podzimní kolo odehráli fotbalisté v I. B třídě. Až na Nové Sedlo se dalším čtyřem zástupcům z regionu dařilo. Vroutek si poradil s desátými Strupčicemi a přezimuje na druhé pozici, tři body za lídrem z Černovic. Na třetí Klášterec má náskok dvou bodů. Kryry vyhrály proti Březenecké Chomutov a jsou čtvrté.

I další místa v tabulce I.B třídy obsadily týmy z regionu, utvořily před zimní přestávkou jakýsi okresní blok. Páté jsou Tuchořice, šesté je Nové Sedlo, sedmá Blažim.

Klášterec - Nové Sedlo 3:2 (2:1)
Branky: 44. Herich Filip, 45. Mařík Lukáš, 88. Mařík Lukáš - 17. Krupička Jaroslav, 70. Novák Jan

Hosté vedli díky brance Krupičky už v 17. minutě. Jenže domácím výborně vyšly poslední minuty první půle. Ve 44. nejprve srovnal Herich, ve 45. navíc Mařík strhl vedení na stranu Klášterce. Nové Sedlo dokázalo v 70. vyrovnat zásluhou Nováka, jenže… Hostům opět vůbec nevyšel závěr poločasu. V 88. rozhodl o výhře domácích svou druhou brankou v duelu Lukáš Mařík. Nové Sedlo je tak v tabulce po podzimu šesté. Má sedm výher a šest ztrát.

Březenecká - Kryry 1:3 (1:1)
Branky: 16. Šimáček Pavel - 41. Nítek Miloš (pen.), 57. Němčák Lukáš, 88. Nítek Miloš

První poločas byl v Chomutově vyrovnaný, domácí se ujali vedení v 16. minutě, ve 41. srovnával z pokutového kopu kryrský Nítek. Druhá půle ale už patřila hostům. Nejprve v 57. dával Němčák, vítězství Kryr pak pečetil v 88. opět Nítek, tentokrát už ze hry. Kryry jsou po třinácti odehraných kolech čtvrté. Ztrácejí jen dva body na třetí Klášterec, páté Tuchořice mají o tři méně.

Tuchořice - Meziboří 3:0 (1:0)
Branky: 34. Holán Tomáš, 78. Orság Jiří, 88. Orság Jiří

Poslední Meziboří nedostalo v Tuchořicích šanci bodovat. V první půli se za domácí trefil Holán, ve druhé výhru pojistil dvěma góly Orság.

Blažim - Vejprty 6:1 (2:1)
Branky: 24. Lenkvík Kamil, 33. Čábelka Lukáš, 48. Lenkvík Kamil, 53. Suvák Pavel, 66. Lenkvík Kamil, 68. Čábelka Lukáš - 25. Budský

Šest branek vstřelili v podzimním loučení fotbalisté Blažimi, odnesly to dvanácté Vejprty. Třikrát byl úspěšný Lenkvík, dvakrát Čábelka a jednou se přidal Suvák. Blažim je v tabulce sice po podzimu nejhůře umístěným celkem z regionu, je ale na dobrém sedmém místě. Ve třinácti duelech šestkrát vyhrála a sedmkrát ztratila, má na kontě osmnáct bodů.

Strupčice - Vroutek 1:3 (0:1)
Branky: 53. Vaňo David - 23. Pelikán Jakub (pen.), 83. Pelikán Jakub, 89. Chroust Patrik

Vroutek podesáté vyhrál a potvrdil tak po podzimu druhé místo v tabulce I.B třídy. Na první Černovice ztrácí tři body, třetí Klášterec má o dva méně. Hosté šli do vedení ve 23. minutě brankou z penalty, úspěšný byl Pelikán. Domácí sice srovnali v 53., ale v 83. opět Pelikán a v 89. Chroust zajistili tři body pro Vroutek.

Fotbalová tabulkaZdroj: Deník