V A třídě vysoko vyhrály Dobroměřice, porazily rezervu Loko Chomutov 5:1. Sice prohrávaly po brance z první minuty z penalty, poté ale už Chomutov k ničemu vážnému nepustily. Po zisku prvních jarních tří bodů jsou páté.

Také Domoušice zvítězily, porazily Březno 2:1. V utkání sice prohrávaly, soustavným tlakem ale favorit nakonec uspěl a v tabulce je druhý, má ale zápas k dobru. Naopak prohru si připsali fotbalisté Podbořan, nestačili na Ledvice, které hrají ve spodní části tabulky. Podbořany prohrály 0:4 a v aktuálně jsou v A třídě osmé.

Žatec B neodstartoval jaro vůbec dobře, prohrál s Ervěnicemi 1:5 a je nyní až dvanáctý. Postoloprty si poradily se Strupčicemi, zvítězily 3:2 (čtěte zde) a stejně jako Domoušice útočí na první místo Duchcova. Jsou třetí, na první celek jim ale chybí jen bod.

V B třídě nezačali dobře fotbalisté rezervy Loun, kteří podlehli 1:2 v Černivi, v tabulce jsou v B skupině pátí.

V C skupině dobře vstoupily do jarní části Tuchořice, vyhrály v Černovicích 2:0 a jsou aktuálně devátí. Ve vzájemném souboji se utkaly Kozly a Velká Černoc. Po základní hrací době byl stav 4:4, v penaltovém rozstřelu získali bod navíc fotbalisté Kozel, v tabulce jsou pátí. Velká Černoc je osmá. Aktuálně třetí Kryry odjely do Braňan, venku ale vysoko prohrály, Braňany zvítězily 5:1.