Memoriál Mariána Homoly, tradiční zimní turnaj na postoloprtské umělé trávě, se rychle blíží. Síly na něm letos změří osm fotbalových týmů.

Hrát se bude celkem sedm týdnů, systémem každý s každým. Vítěz bude znám na začátku března, první zápasy turnaje pro celky z nižších soutěží se budou hrát už 21. ledna.

„Stejně jako každý rok bude vyhlášen i nejlepší střelec turnaje. Věříme, že i devatenáctý ročník bude dobrým fotbalovým zážitkem," zvou pořadatelé.

Účastnit se letos má osm týmů. Přihlášena jsou mužstva: SK Cítoliby, Sokol Lenešice, FK Výškov, TJ Vrbno, FK Postoloprty B, FK Peruc, TJ Sokol Bečov a FK Chlumčany.

Čtěte také: Fotbalisté Postoloprt začnou přípravu proti Vroutku, skončí s Liběšicemi

První kolo se bude hrát na umělé trávě v Postoloprtech už za pár dní. A kdo proti sobě na začátku nastoupí? Od 11 hodin se v sobotu 21. ledna utká Výškov s Bečovem, od 13 hodin pak Peruc a Cítoliby.

V neděli 22. ledna pak od 13 hodin bude hrát Vrbno proti domácí rezervě Postoloprt. Od 15 hodin pak uzavřou první kolo týmy Lenešic a Chlumčan.

Ve druhé kole se pak v sobotu 28. ledna od 13 hodin utkají Cítoliby a Postoloprty B, od 15 hodin změří síly Výškov a Peruc.

V neděli 29. ledna budou hrát od 13 hodin Chlumčany a Vrbno, od 15 hodin se setkají fotbalisté Lenešic a Bečova.