Postoloprtským fotbalistům se v přípravě daří. Po třech výhrách si připsali i výhru v turnaji ve Strupčicích. Kromě domácích, kteří budou hrát I.B třídu, a Postoloprt (I.A třída), se zúčastnil ještě Málkov (OP Chomutov) a Perštejn (I.A třída).

Postoloprty na turnaji dvakrát vyhrály a jednou remizovaly. Nejlepším střelcem celého turnaje se stal se šesti brankami Oldřich Zícha. Stříbrný skončil Perštejn, třetí Málkov, poslední skončili domácí fotbalisté Strupčic.

V prvním duelu porazily Postoloprty Pernštejn 4:1, tři branky dal Zícha, jednu Holečka. Také Málkov porazili postoloprtští fotbalisté 4:1. Zícha tentokrát skoroval dvakrát, jednu přidali Holečka a Papežík. V závěrečném střetnutí Postoloprty remizovaly se Strupčicemi 4:4. Dvě branky dal Petr Junek, jednu Zícha a Bílý.

Poslední utkání Postoloprtům se Strupčicemi sice nevyšlo nejlépe, ale i remíza 4:4 na turnajové prvenství stačila. Autorem dvou branek byl jindy brankař Postoloprt Petr Junek, po jedné brance dali Zícha a Bílý.

Postoloprtským fotbalistům se zatím v přípravě na I.A třídu daří. Nejprve porazili Nejdek 7:6, poté Zličín 2:1, a pak i Lhotu 4:1. Nyní tedy ovládli i turnaj ve Strupčicích.

Generálku na ostrý start I.A třídy sehrají Postoloprty doma v pátek 19. srpna. V osmnáct hodin přivítají Vroutek.