Lukáš Prückner, který hraje za Chmel Blšany, vévodí tabulce střelců krajského přeboru po podzimní části. Blšany na čtvrtém místě daly svým soupeřům v 15 zápasech 42 branek, Lukáš Prückner jich z toho dal téměř polovinu – 20.
Šest branek dal za Chmelaře Horst Siegl mladší a po pěti přidali Michal Macek a Petr Nový. Tito čtyři hráči tak dali 36 ze 42 gólů Blšan.
V Lounech tak výrazné střelce nemají. Klub dal na podzim v krajském přeboru jen 22 branek. Nejlepším střelcem je se šesti zásahy Vít Karban, jenž je v Lounech na hostování z Kryr. O branku méně dal Václav Suchý, tři góly zaznamenal Petr Sanko.

Nejlepší střelci krajského přeboru po podzimu:
20 – Prückner (Blšany)
14 – Krok (Neštěmice)
12 – Záveský (Modlany),
11 – Vavroušek (Vilémov), Ojinii (Kadaň)
10 – Šikl (Litoměřice), Kříž (Krupka), Koudelka (Litvínov)
7 – Paseka (Neštěmice), Brabenec (Milešov)
6 – Siegl ml. (Blšany), Tikovský a Watzka (oba Krupka), Murdych (Děčín), Karban (Louny), Sedláček (Proboštov), Augusta (Bílina)
5 – Macek a Nový (oba Blšany), Džuban, Blažek a Vavrinec (všichni Proboštov), Císař (Litoměřice), V. Suchý (Louny), Demčenko (Děčín)
4 – Lejček (Krupka), Levý a Vlasák (oba Bílina), Havrda (Modrá), Egrt (Litvínov), Malák a Očipka (oba Vilémov), Sedlák (Proboštov),
3 – Geher (Děčín), Lácha (Neštěmice), Řezníček (Krupka), Hromas, Dolejška a Jankovič (všichni tři Horní Jiřetín), Jirchář, Buryánek, Jager a Bílek (všichni Vilémov), Sanko (Louny), Hanzl, Fiala a Pazdera (všichni Milešov), Podolský (Modrá), Macháček, Svoboda, Dragoun a Bíro (všichni čtyři Litvínov), Mikeš (Kadaň), Karlík (Modlany), Měšťánek a Masopust (oba Bílina), Migas a Tichý (oba Litoměřice), Kuna (Modrá), Čížkovský (Březno).