Devět branek nasázeli hráči Domoušic svému soupeři z Ledvic v sobotním utkání krajské 1. A třídy. Domácí hráli naprosto v pohodě, rychle se pohybovali, skvěle kombinovali a zoufalému protivníkovi nadělovali jeden zásah za druhým. Utkání skončilo výsledkem 9:0, v poločase platilo čtyřbrankové vedení. Hosté sice čestný úspěch nedali, ale jeden gól si po nešťastné teči vstřelili jako vlastní.

V naprosté pohodě ve stejné soutěži hraje také tým Dobroměřic, který už řadu kol vede tabulku a mohl by zabojovat o postup do krajského přeboru. Dobroměřičtí vyhráli i v tomto kole, uspěli na hřišti AFK Chomutov, kde zvítězili 3:0. O své výhře rozhodli Dobroměřičtí až ve druhém poločase, kdy se trefili Köchrt, Mistoler a Němec. Hosté hráli disciplinovaně, slušně a s respektem k soupeři a odehráli utkání bez jediné žluté karty.

Nedařilo se naopak mužstvu Postoloprt, které podlehlo doma Jirkovu – Ervěnicím 1:3. Domácí se sice ujali vedení ve 35. brankou Oldřicha Zíchy, ale za hosty hned po dvou minutách srovnal Jan Král. Ve druhém poločase pak už stříleli branky jenom hosté – a konkrétně jen jeden jejich hráč. Samuel Dvořák dal dva góly a rozhodl o tom, že tři body za výhru zamíří do Ervěnic. Postoloprty po porážce klesly na sedmé místo, naopak Domoušice po zmíněné kanonádě vyskočily na šestou příčku.

Tatran Podbořany porazil doma Kopisty 3:1. O tomto utkání píšeme podrobněji v samostatném článku s fotografiemi.

Sobotní výsledky: Domoušice – Ledvice 9:0 (4:0), Chomutov – Dobroměřice 0:3 (0:0), Postoloprty – Jirkov 1:3 (1:1).