Sobotní utkání krajské 1. A třídy znamenala pro týmy z okresu Louny jednu porážku, jednu výhru na penalty a jednu jasnou výhru s kanonádou.

Ve skvělých jarních výkonech s bohatými střeleckými zásahy pokračují fotbalisté Domoušic, kteří i nyní nasázeli soupeři pět gólů. V Obrnicích vyhráli 5:3, čtyři branky nastříleli už v prvním poločase. Hattrickem se blýskl Jiří Uhlík, další góly přidali Pavel Exner a Pavel Bartko. Domoušice se po skvělé jarní sérii posunuly už na třetí místo tabulky.

Jen o příčku před nimi jsou fotbalisté Dobroměřic, kteří dlouho celou soutěž vedli, ale v posledních kolech odehráli pár nečekaných výsledků a postupovou příčku vyklidili. Ambice na krajský přebor v klubu není. Teď vyhráli v Kopistech 2:1 po penaltovém rozstřelu. Domácí se ujali vedení v 69., za Dobroměřice srovnal v 75. Josef Köchrt a zápas dospěl k penaltám, které Dobroměřičtí vyhráli 5:4.

V neutěšené sérii výsledků pokračují hráči Postoloprt, kteří ještě loni hráli krajský přebor. Tentokrát prohráli 1:4 na trávníku lídra soutěže Perštejna, v tabulce se propadli až na 11. místo a začínají se namáčet do bojů o záchranu. Jediný gól Postoloprt vstřelil ve 45. minutě Eduard Bránický, kterým však jen snížil náskok soupeře. Domácí si předtím vypracovali vedení už 3:0.

Sobotní výsledky 1. A třídy:
Obrnice – Domoušice 3:5 (1:4)
Kopisty – Dobroměřice 1:2 np (0:0)
Perštejn – Postoloprty 4:1 (3:1)