Výhrou v posledním duelu potvrdili fotbalisté Postoloprt vítězství i v celém turnaji. Pohár tak zůstane doma.

V posledním kole turnaje se na postoloprtské umělé trávě utkaly Tuchořice a Postoloprty. Derby bylo zpočátku vyrovnané, po poločase byl stav 1:1, ale ve druhé půli už domácí prokázali, že fyzicky jsou na tom zatím lépe než hosté z Tuchořic, a nakonec přehráli hosty 3:1. Branky za domácí dávali Aleš Fridrich, Zimák a Bílý. Fotogalerii ze zápasu najdete zde.

Rozhodly až vzájemné zápasy

Ve druhém střetnutí na sebe narazily Černovice a Údlice. Z výhry 5:1 a třech bodů se radovaly Údlice, v turnajové tabulce jim ale body z posledního kola žádný posun nepřinesly a Údlice tak skončily se sedmi body za dvě výhry a jednu remízu na posledním, čtvrtém místě.

Stejný počet bodů jako Údlice měly sice i Černovice a Tuchořice, také tyto týmy měly bilanci dvě výhry, jedna remíza a tři prohry, ale na vzájemné zápasy byly nakonec neúspěšnější a druhé místo získaly Tuchořice. Třetí skončil tým Černovic.

Domácí fotbalisté nasbírali během turnaje třináct bodů. Dokázali čtyřikrát vyhrát, jednou remizovat a jednou poznali hořkost porážky.

Další část přípravy Postoloprty stráví na soustředění. Odehraje se na domácí půdě, tým nejprve odehraje přátelské utkání proti Chlumčanům, poté je v plánu několik tréninkových jednotek v tělocvičně a na umělé trávě a třídenní program zakončí opět dva přátelské zápasy.

Nejprve B tým odehraje od 13 hodin v neděli 14. března zápas s Vyškovem, pak od 15 hodin uvidí fanoušci v akci i A tým, kteří změří síly s celkem Černčic.

Problémem je útok

Postoloprty začínají v I.A třídě na jaře doma. Od 15 hodin se 27. března utkají s Kláštercem. Prozatím patří postoloprtským fotbalistům průběžně až dvanáctá příčka, když ve třinácti zápasech dokázali nasbírat jen jedenáct bodů. Na svém kontě mají tři výhry, dvě remízy a osm proher. Postoloprtský útok je zatím nejhorším v soutěži, útočníci dokázali nastřílet jen dvanáct branek.