Sedm družstev malých fotbalistů se zúčastnilo turnaje, který se před pár dny konal na stadionu Mládí v Žatci. Hrálo se v jedné skupině, systémem každý s každým. Na každý celek tak čekalo šest zápasů, hrálo se 2 x 9 minut s tříminutovou přestávkou mezi poločasy.

Turnaj připravil Fotbalový klub SKJ Junior Žatec pro fotbalisty ročníku narození 2009 a mladší. Celkové vítězství putovalo na západ Čech – do Sokolova. Tamní Baník všechna utkání vyhrál kromě jednoho, když prohrál s „áčkem“ pořádajícího klubu. To nakonec skončilo třetí, druhé místo patřilo jednomu z celků Mostu. Mezi účastníky byly také Louny, pražští Bohemians a také „béčko“ pořádajícího klubu.

Střelec Holák dal jedenáct

Pořadatelé vyhlásili All Star Team turnaje, kde byl i žatecký nadějný fotbalista Šimon Holák. Ten se stal zároveň s 11 góly nejlepším střelcem turnaje.

Turnaj se odehrál v sobotu 9. září za dobrého počasí na žateckém stadionu Mládí, kde mají sportovci výborné zázemí. O slavnostní úvod turnaje se postarala senátorka a žatecká starostka Zdeňka Hamousová.