Vydařenou sobotu prožili všichni tři účastníci fotbalového krajského přeboru z okresu Louny. V sobotu dopoledne vyhrály doma Blšany, odpoledne pak venku Žatec (3:2) a Postoloprty (2:1).

Žatečtí fotbalisté po domácí výhře z minulého kola vyhráli i na hřišti Střekova. V poločase vedli 2:0, když branky dali ve 20. minutě Richard Zelinka a ve 38. Petr Klinec. V 53. sice domácí snížili, trefil se Lukáš Schmied, do dvoubrankového vedení hosty ale vzápětí poslal svou druhou brankou Zelinka. Domácí už vyrovnat nezvládli, v samém závěru jen dokázali snížit, když dal na konečných 2:3 z jejich pohledu v 87. David Řezníček. V 88. minutě dostal po druhé žluté červenou kartu žatecký Antonín Hynek.

Postoloprty hrály v Duchcově, se kterým v červnu společně postoupily jako tehdy nejlepší týmy 1. A třídy. Od 25. minuty Postoloprtští prohrávali po brance kapitána Jana Meisnera. Za deset minut ale vyrovnal Daniel Zícha a v 72. Lukáš Pour z penalty rozhodl o tom, že tři body si odvezou Postoloprty. Postoloprtští fotbalisté si jako nováček v krajském přeboru vedou zatím velmi dobře, Duchcovu se naopak nedaří a zůstává poslední.