Oba víkendové zápasy hokejových žáků Slovanu Louny s družstvy Mariánských Lázní měly společného jmenovatele – jednoznačné vedení a nakonec drama na závěr. Šesťáci vedli v 10. minutě již 3:0. Pak sice hosté snížili, ale v průběhu druhé části odskočil Slovan na jednoznačné vedení 7:2. Když ve 38. minutě snížili hosté na 7:3, určitě nikdo netušil, že tím zahájili brankové dostihy a zápas zdramatizují až do posledních sekund. Naštěstí domácí hubené vítězství uhájili.

HC Slovan Louny + Draci Bílina - HC Mariánské Lázně 7:6 (3:1, 4:3, 0:2)

Branky: 4. Bobek (Urbánek), 7. Urbánek (Bobek), 10. Marek, 24. Bobek (Nastoupil), 24. Kabourek (Vávra), 32. Urbánek (Hlaváč), 37. Bobek (Križan)

Hokejová sedmička vstoupila do zápasu méně razantně. Vedoucí branku vsítila až při přesilové hře v 10. minutě, kdy Ulrych ze skrumáže před brankou propasíroval puk na správné místo za brankovou čáru. V úvodu druhé třetiny ideální přihrávkou vyslal do sóla Vernera a ten se nemýlil, stejně jako při nařízeném trestném střílení ve 31.minutě. To musel odstoupit Ulrych, který byl při brejku faulován soupeřem a nekontrolovaným pádem skončil na tyčce soupeřovy branky. Do nemocnice odjížděl s naraženým kolenem a lehkým otřesem mozku. Otřeseni byli zřejmě i spoluhráči, kteří tak přišli o svého kapitána a ve snaze o pomstu začali zbytečně faulovat. Dovolili tak soupeři snížit na jednobrankový rozdíl a v samotném závěru při dvouminutové power play hostů museli bránit dvoubodový zisk.

HC Slovan Louny+ Draci Bílina – Mariánské Lázně 3 : 2 ( 1:0, 2:2, 0:0)

Branky: 10. Ulrych (Ditrich), 21. Verner (Ulrych), 31. Verner

Ladislav Suchý