Šestá třída po vedení 2:1 ještě v polovině zápasu přišla o body v závěrečné třetině, kterou prohrála 0:4. Konečný výsledek 5:2 pro domácí neodpovídal dění na ledě. Ovšem za pomoci domácích rozhodčích lze vývoj zápasu dokonale otočit, stačí využít několik nabídnutých přesilovek.

Sedmáci jsou zvyklí na berounské jedenácti gólové příděly. Po prvním vzájemném utkání 3:11 se v předchozím domácím duelu vzchopili a vedli ještě v závěru třetí třetiny 9:5, dokázali dodržet tradici a po 6 brankovém přídělu během 10 minut odjížděli Berounští spokojeni za 9:11.

HC Beroun – HC Slovan Louny + Draci Bílina 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

Tentokrát k takovým brankovým hodům nedošlo. Hauptvogl v brance kluky podržel, ale střelci zřejmě ponechali mušky v Lounech. Beroun je přestřílel 29:16 a mířil daleko přesněji. V nedělní dohrávce v Bílině je čekal soupeř, který dýchá Lounským bodově na záda ze sedmého místa.

Slovan Louny + Draci Bílina vers. Teplice 4 : 2 (2:1, 2:0, 0:1)

V 5.minutě přišlo rychlé vedení, když lapačka hostujícího brankáře byla krátká na střelu obránce Vernera. První přesilovka Teplic udělala paradoxně radost domácím příznivcům. Kapitán Ulrych ujel všem pronásledovatelům a přestože střelu brankář vyrazil, byl u puku další rychlík Čech a vedli už 2:0. Do první přestávky však soupeř korigoval. Nejlepšímu útočníkovi soupeře nechali všichni dost času na projetí celým hřištěm a střelu, kterou Hauptvogl v brance evidentně podcenil.

V úvodu druhé třetiny si zopakoval sólo Ulrych a tentokrát sám zakončil. A ve 40.minutě ztrestal soupeře opět a navíc podruhé v oslabení. V poslední třetině stačil soupeř pouze snížit na dvoubrankový rozdíl, a tak tentokrát body zůstaly doma. Teplice se tak v tabulce o dva body vzdálily.

Branky: 5.Verner, 9.Čech (Ulrych), 21. a 40. Ulrych (Čech)