Už zítra, v pátek 15. března, vyvrcholí na lounském zimním stadionu kvalifikace o druhou hokejovou ligu. Pro Slovan tam skončí letošní úspěšná sezona, kdy se lounští hokejisté radovali z výhry v oblastním přeboru a zahráli si baráž.

V 17.45 hodin přivítá Slovan téměř jistého postupujícího - Slavoj Zbraslav. Domácím půjde alespoň o udržení druhého místa, protože v neděli dokázali oplatit porážku Velkým Popovicím, se kterými v úvodu baráže doma prohráli. V závěru duelu se nechali zbytečně vylučovat místo dotahování. Slovan na ledě Popovic vyhrál 4:3. Popovice si navíc den předtím vykoledovaly kontumační prohru se Zbraslaví, protože jejich hráč napadl rozhodčího za stavu 3:4 a ten zápas ukončil.

Hokejisté Slovanu Louny opět pro své fanoušky připravili překvapení. Ženy a malí diváci mají budou mít vstupné zdarma. Přijďte se tedy rozloučit s hokejisty a poděkovat za úspěšnou sezónu a to buď na lounský zimní stadion nebo i třeba na jejich ples. Ten se bude konat 30. března v cítolibském kulturním domě od 20 hodin.

(ls)