Oba celky působí v žákovské lize s dalšími celky Ústeckého a Karlovarského kraje. Do Loun přijeli stejně staří mladí hokejisté Děčína a oba celky soupeře si odvezly pořádný brankový příděl.

Mladší žáci

Jako první nastoupili do utkání mladší žáci. Hráči Slovanu A (ročník 2006) stříleli jednu branku za druhou a po závěrečném klaksonu svítil na ukazateli skóre stav 24:2 (7:1, 12:1, 5:0). O branky svého celku se rozdělili téměř všichni hráči, kteří zasáhli do utkání. Pozadu nezůstala ani Klaudie Slavíčková, kapitánka týmu, která měla na svém kontě tři branky.

Mladší žáci nastoupili v sestavě: Tarant - Sainer, Benešovský, Holý, Slavíčková, Buchcar, Stanko, Bechyně, Zíval, Frolík a David.

Poslední utkání sezony by měli mladší žáci Loun odehrát v Chebu.

Starší žáci

V pravé poledne rozehráli svůj poslední domácí zápas s Děčínem starší žáci Slovanu (ročník 2004-2005). I toto utkání bylo jednoznačnou záležitostí domácích. Hrálo se většinou před brankou Děčína a hosté se ze svého obranného pásma dostávali jen ojediněle a většinou v brejcích, které však jen málokdy dotáhli až před branku. Tam však narazili na nepřekonatelnou překážku v podobě gólmana Rosta. Po pozvolném rozjezdu v úvodní třetině se chlapci Loun rozstříleli a výsledkem byla výhra 12:0 (3:0, 4:0, 5:0).

Starší žáci končí v tabulce na druhém místě. Autory branek byli: Cimrman a Šprynar po 3, Götzl a Srb po 2, Síč a Čech přidali po jedné brance.

Vítězná sestava Loun: Rost - Kladivo, Cimrman, Síč, Fischer, Suja, Čech, Srb, Götzl, Kopelent, Šprynar a Podaný

Jaroslav Tošner