Kino Svět Louny

29. – 30. 9., 15.00 hodin
Saxána a Lexikon kouzel
Tři sta let po škole! Tak zněl ortel vynesený před mnoha a mnoha lety nad Saxanou, studentkou čarodějnické školy v Říši pohádek, která utekla do světa lidí za svou láskou Honzou Bláhou. Saxana nyní žije normálním životem v krásné rodinné vile se svým manželem Janem, dcerkou Saxankou, bláznivou tetou Irmou a strýcem Evženem. Na co ale úplně zapomněla, je půda skrývající tajemství o jejím předešlém životě. Právě toto tajemství náhodou objeví dcerka Saxanka, která se nenadálou souhrou okolností a své zvědavosti ocitne v kouzelné Říši pohádek plné trpaslíků, rarachů, draků, bazilišků, šotků a morkolabů.

29. – 30. 9., 17.30 hodin
Kamarád taky rád
Romantická komedie o ženě a muži,kteří se čerstvě rozešli ze svými partnery a rozhodnou se žít čistě sexuální vztah bez sentimentů.

29. – 30. 9., 20.00 hodin
Bez dechu
Mladý Nathan Harper jednoho dne objeví svojí fotografii na webové stránce s pohřešovanými dětmi. Rychle zjišťuje, že jeho „dosavadní“ otec a matka rozhodně nejsou jeho skutečnými rodiči. Nyní chce víc než cokoliv jiného odkrýt svoji pravou identitu. Do cesty se mu však připletou vládní agenti a začíná jej pronásledovat policie. Co stojí za tajemstvím jeho pravého jména a rodiny? Z pronásledování se stává divoká a nebezpečná hra o Nathanův život, ve které při něm stojí jeho přítelkyně Karen. Svůj boj o pravdu ale Nathan nehodlá vzdát.

Kino Postoloprty

29. 9., 17.00 hodin
Pan Popper a jeho tučňáci
Hřejivá rodinná komedie vypráví příběh pana Poppera, který je úspěšným newyorským podnikatelem. Nakolik se mu ale daří v podnikání, natolik se mu nedaří v osobním životě, kde má problémy urovnat vztahy se svou rodinou a utíká od všech zásadních rozhodnutí, která by měl učinit. Jednoho dne se však stane něco, co jeho život obrátí úplně naruby. Přímo do obýváku mu totiž pošta doručí neočekávanou a hodně podivnou zásilku. Šest velkých krabic, ze kterých vyleze šest živých tučňáků, které pan Popper, jak se následně dozví, zdědil.

Zdroj: www.programy.sms.cz