Kino Svět Louny:

1. – 17. 1., 17.30
Avatar
Avatar před námi otevírá neuvěřitelný svět za hranicemi naší fantazie, svět střetu dvou naprosto odlišných civilizací. Ústřední postavou příběhu je Jake Sully (Sam Worthington), který byl jako mariňák zraněn a ochrnul od pasu dolů. Jake je ale vybrán k účasti na projektu Avatar, který by mu pomohl zase chodit. Když souhlasí, je jeho mysl vtělena do uměle vytvořeného hybridního těla, se kterým se musí vydat na planetu Pandora a získat důvěru jejích obyvatel. Jake ale začne chápat podstatu věcí a neví, na jaké straně má být.

7. – 10. 1., 20.00
Ctihodný občan
Jamie Foxx, Gerard Butler a Michael Gambon v dramatickém thrilleru o muži, který se bez slitování rozhodne pomstít tomu, kdo nechal z vězení propustit vraha jeho rodiny. A nejen jemu, všem.

Kino Postoloprty:

7. 1., 19.00
Náhradníci, sci–fi
Náhradníci, sci–fi. Lidé žijí své životy v ústraní, v bezpečí svých domovů, prostřednictvím robotických náhradníků – sexy a naprosto dokonalých mechanických zpodobnění jich samotných. Jde o ideální svět, v němž neexistují zločin, bolest, strach a následky. Když je poklidný život této utopické společnosti rozbouřen první vraždou za mnoho let, objevuje agent Greer obrovské spiknutí.