Kino Svět Louny:

27. – 28. 5., 16.00 Garfield 3D
V novém dobrodružství všemi oblíbeného líného kocoura Garfielda se potkává svět kreslených postaviček se světem comicsů. Garfield se nehodlá za žádných okolností nechat vyrušit čímkoliv kromě jídla. Pak se ale ve světě kreslených postaviček objeví svalnatý superkocour Garzooka s hrůzostrašnou zprávou o tom, že ve světě comicsů napadla zákeřná superpadouška Vetvix mírumilovnou planetu Dorkon a ukradla vynález, který jí pomůže oba světy dobýt.

27. – 31. 5., 17.30 Street Dance 3D
Život Carly připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly i skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit.
Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny, která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky.

27. – 30. 5., 20.00 Princ z Persie: Písky času
Od týmu, který přinesl trilogii „Piráti z Karibiku“ na velké plátno představují Walt Disney Pictures a Jerry Bruckheimer Films film Prince of Persia: The sands of time, epické akční dobrodružství zasazené do tajuplné Persie. Líný princ i přes váhání spojí síly se záhadnou princeznou a spolu bojují proti temným silám, aby ochránili starověkou dýku, která může osvobodit dar od bohů, který může vrátit čas a umožnit jejímu vlastníkovi vládnout světu.

28. – 29. 5., 22.00 Podivní
Manžel s manželkou v malém městečku středozápadu bojují o přežití, když jejich přátelé a rodina upadnou do šílenství ve filmu The Crazies. Tajemný toxin ve vodních zdrojích změnil všechny, kteří mu byli vystavení, na zabijáky bez mozku a úřady nechají nenakažené čelit jisté zkáze v tomhle strašlivém znovuobjevení hororové klasiky George Romera. Režie Breck Eisner, scénář Ray Wright a Scott Kosar. Americký sen se děsivě pokazí, když obyvatelé tohoto zdánlivě dokonalého městečka začnou podléhat nekontrolovatelné potřebě násilí a příšerná jatka eskalují do anarchie. V pokusu o zadržení epidemie armáda použije smrtící sílu, aby uzavřela cestu do nebo z města a nechá těch několik zdravých občanů svému osudu se zvrácenými vrahy ve stínech na jejich stopě. Šerif David Dutton, jeho těhotná žena Judy, asistentka ve zdravotním centru Becca a Russel, Duttonův pobočník, zjistí, že jsou v pasti v kdysi idylickém městě, které už nepoznávají.

Kino Domoušice:

28. 5., 19.00 Chůva v akci

Kino Peruc:

29. 5., 17.30 Dešťová víla

29. 5., 19.30 Sherlock Holmes

Kino Postoloprty:

27. 5., 19.00 Lítám v tom

31. 5., 19.00 Souboj Titánů
Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět. Perseus - syn boha vychovávaný člověkem - neuspěje v záchraně své rodiny před Hadem, pomstychtivým bohem podsvětí. Když už nemá co ztratit, rozhodne se pro nebezpečnou misi, jejímž cílem je znišit Hada dřív, než se jemu podaří zničit Dia a rozpoutat peklo na zemi.

Zdroj: www. programy.sms.cz