Kino Svět Louny

13. – 15. 5., 15.00 hodin
Medvídek Pú
Nová dobrodružství Medvídka Pú a jeho přátel.

13. – 15. 5., 17.30 hodin
Voda pro slony
Výpravná romance z cirkusového prostředí 30. let minulého století o zakázané lásce, která se zrodí na magickém místě plném dobrodružství, zázraků a nebezpečí, vznikla podle celosvětového knižního bestselleru Sary Gruenové.

13. – 15. 5., 20.00 hodin
Kazatel, 3D
Post apokalyptický sci-fi thriller, zasazený do alternativního světa - do světa zpustošeného staletími válek mezi lidmi a upíry. Příběh se točí kolem legendárního Kněze-bojovníka z poslední Války upírů, který nyní žije v tajnosti mezi ostatními utiskovanými lidmi v antiutopických městech obehnaných zdmi, ve kterých vládne Církev.

13. – 14. 5., 22.00 hodin
Thor, 3D
Stejnojmenný akční fantasy snímek vycházející z komiksové předlohy, který natočil slavný specialista na Shakespeara Kenneth Branagh.

Digitální kino Žatec

13. 5., 17.30 hodin
Orel Deváté legie
Ztratí-li Orla, ztratí čest, ztratí-li čest, ztratí vše.

13. 5., 20.00 hodin
Rychle a zběsile 5
V tomto díle se bývalý policajt Brian O'Conner (Paul Walker) spojí s bývalým zločincem Domem Torettem (Vin Diesel) na opačné straně zákona. 14. 5., od 20 hodin.

14. 5., 17.45 hodin
Valkýra
Přímý přenos z Metropolitní opery v New Yorku. I druhá opera Wagnerova cyklu Prsten Nibelungův, Valkýra, v režii Roberta Lepage a pod taktovkou Jamese Levina bude mít hvězdné obsazení. Bryn Terfel ztvární roli Wotana, vládce bohů, Deborah Voigt přidá ke svému bohatému wagnerovskému repertoáru roli Brünnhildy, jako dvojčata Siegmund a Sieglinde se představí Jonas Kaufmann a Eva-Maria Westbroek a Stephanie Blythe bude zpívat roli Fricky.

Kino Podbořany

13. 5., 19.30 hodin
Všemocný
Co kdyby existovala pilulka, která vás učiní všemocným?

Kino Domoušice

13. 5., 18.00 hodin
Fimfárum - Do třetice všeho dobrého
Vedle Jana Wericha tentokrát uslyšíte např. Otu Jiráka, Jiřího Macháčka, Miroslava Krobota, Romana Říčaře nebo Miroslava Vladyku.

Kino Peruc

14. 5., 17.30 hodin
Guliverovy cesty
Jack Black prožije obrovské dobrodružství v malém světě.

14. 5., 19.30 hodin
Cizinec
Johnny Depp představuje ve filmu Cizinec amerického turistu, kterého lehkovážný flirt s cizinkou zaplete do sítě intrik…

Letní kino Kryry

13. 5., 21.30 hodin
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Sedmé a poslední pokračování dobrodružství je rozděleno do dvou celovečerních filmů. První část začíná, když se Harry, Ron a Hermiona vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti - viteály.

Zdroj: www.programy.sms.cz