KINO SVĚT LOUNY

14. 3., 17:30 hodin:
Čtyři slunce
Kolik sluncí je třeba, abychom byli šťastní? Příběh rodiny a jejích přátel z menšího města vypráví o touze proměnit svůj život k lepšímu, ale také o tom, jak často jsou děti ovlivňovány přešlapy svých rodičů.

14. 3., 20:00 hodin:
The Artist
Oslava klasického černobílého němého filmu. Příběh charizmatického herce, jenž těžko snáší příchod mluveného filmu. Jean Dujardin získal cenu ze nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli na festivalu v Cannes.

15. 18. 3., 15:00 hodin:
Lorax, 3D
Co uděláte, když chce vaše životní láska opravdický strom a na světě už žádné opravdické stromy nejsou? Odpověď najdete v animované komedii.

15. 18. 3., 17:30 hodin:
Ghost Rider, 3D
Nicolas Cage se vrací jako Johnny Blaze ve filmu Ghost Rider 2. Johnny, který stále bojuje se svou kletbou ďáblova lovce, se skrývá na vzdáleném místě ve východní Evropě, když si ho najme tajná náboženská sekta, aby zachránil mladého chlapce před ďáblem. Nejdříve se Johnny zdráhá přijmout zodpovědnost Ghost Ridera, ale je to jediný způsob, jak ochránit chlapce a jediná možnost pro něj, jak se navždy zbavit kletby.

15. 18. 3., 20:00 hodin:
Probudím se včera
Česká komedie ze školního prostředí o cestě do minulosti za studentskou láskou. Petr Kovář je bezvadný pedagog se s smyslem pro humor, který se snaží uplatnit při výuce na gymnáziu, aby probudil studenty z jejich věčné letargie… Moc se mu to nedaří a nedaří se mu ani v soukromí: opouští ho další z jeho přítelkyň. Jeho rodiče už dokonce uzavírají mezi sebou sázky na to, jak dlouho mu vydrží nový vztah. Pozvánka na třídní sraz po letech napřímí jeho myšlenky k dívce El, do níž byl zamilovaný na gymnáziu a o níž dnes ví, že to byla ta jediná a pravá. Nikdy ji však neoslovil, ona se pak odstěhovala s rodiči neznámo kam a navždy se vytratila i z jeho života.

DIGITÁLNÍ KINO ŽATEC

14.3., 17:30 hodin:
Válečný kůň
Působivý příběh mladého chlapce jménem Albert a jeho milovaného koně Joeyho se odehrává na samém počátku první světové války. Joey je Albertovým otcem prodán britské jízdě a následně poslán na frontu, kde začíná jeho pozoruhodná pouť na pozadí velké války. Navzdory překážkám, kterým je na každém kroku nucen čelit, Joey ovlivňuje a mění životy všech, se kterými se na své pouti setká. Albert, který na svého přítele nedokáže zapomenout, opouští domov a vydává se na francouzská válečná pole, aby zde svého koně našel.

14. 3., 20:00 hodin:
Zkrat
Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších koutech světa a její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspěšném osvobození jednoho čínského novináře jí někdo z kolegů podrazí. Stane se terčem zabijáků, kteří znají každý její krok, a aby přežila, musí dopadnou ty, jenž jí zradili. Díky svému vojenskému výcviku vymyslí dokonalou a nebezpečnou léčku.

15. 16. 3., 17:30 hodin:
Lorax, 3D

15. 16. 3., 20:00 hodin:
Probudím se včera

KINO POSTOLOPRTY

15. 3., 17:00 hodin:
Velká vánoční jízda
Animovaný snímek nabízí odpověď na otázku, která nedá spát žádnému dítěti: Jak jen to Santa dělá, že dokáže během jedné noci nadělit všechny dárky?

www.programy.sms.cz