Základní umělecká škola Louny pořádá u příležitosti Dne učitelů v pondělí 28. března od 18.00 hodin ve Vrchlického divadle Učitelský koncert.

Koncert bude velice pestrý a tím pro posluchače jistě velice zajímavý. Na koncertě bude zpívat: pěvecké trio Triton, pěvecký kvartet Fripenoma, Veronika Studená a Marcela Brýdová. Zpívat bude také Jiří Krtička jako host za doprovodu hudební skupiny Golf. Na klavír bude hrát Alena Karpjuková, Jaroslava Sejvalová, Ivana Derflerová a Martina Podaná. Jiří Soukup se představí se svou hrou na bicí nástroje. Na housle spolu se svým žákem Jakubem Machldou zahraje Josef Gunár. Na vibrafon bude hrát Ivana Derflerová se svou žákyní Veronikou Breklovou. Dechovou hudbu představí soubor Náladička.

Na koncertě vedle hudby bude také tanec a poezie. Zumbu zatančí soubor Prazuho vedený Lenkou Havlištovou a recitovat bude Milena Nečesaná. Na závěr koncertu zahraje jazzový kvintet ve složení: Petr Novotný, Jiří Soukup, J. Stehlík, P. Dvořák a L. Faustová. Učitelé ZUŠ věří, že si diváci odnesou příjemné zážitky.

Jindřiška Riedlová