V soutěži došlo k výměně jedné z finalistek!
ČTĚTE ZDE!


Krásné dívky představují produkci známých pivovarů - to je každoroční příjemná tradice v Žatci, která nechybí ani letos.

Dívky zastupují dvanáct značek českých piv, a to včetně například pivovaru v Chrámu chmele a piva v Žatci, který teprve v létě zahájí výrobu.

Více o soutěži se DOZVÍTE ZDE.

Finalistky soutěže Miss zlatého moku se budou prezentovat hned na několika akcích a hlavně při slavnostním galavečeru, který se uskuteční v žateckém městském divadle v říjnu.

Jednotlivé dívky si můžete prohlédnout ve fotogalerii, kde najdete také jejich věk, míry a jaký pivovar zastupují!


Princip zábavné a světově ojedinělé soutěže spočívá v tom, že každá z dívek soutěží nejen za sebe a svou inteligenci a krásu, ale také za jeden z českých pivovarů. Celá soutěž se točí kolem tradice českého pivovarnictví a chmelařství, dívky například závodí v česání chmele, v umění natočit zlatavý půllitr a elegantně ho přinést žíznivému hostu, ale i ve volné disciplíně a oblíbené promenádě v plavkách.

O účast v unikátním klání je enormní zájem, o čemž svědčí i počet přihlášených dívek, který letos překročil číslo 420.

Tradičním partnerem soutěže je Deník.

Anketa zde byla ukončena v pátek 15. října!

Oficiální stránky soutěže najdete na www.misszlatehomoku.com

POZOR! Z každé IP adresy (jedinečný identifikační kód v síti) je možno do ankety hlasovat jednou za hodinu. V případě sdílené IP adresy, například ve firmách či úřadech, kterou může mít v rámci instituce i více počítačových terminálů, může hlasovat za jednu hodinu pouze jeden z celé skupiny, vystupující pod jednou IP adresou! Pokud tedy anketa hlásí, že došlo k opakovanému hlasování, ač vy sami jste to ještě neudělali, pravděpodobně již hlasoval některý z vašich kolegů na stejné IP adrese. Vyhledejte proto jiný počítač mimo tuto místní síť nebo to zkuste později.

ŽATECKÝ A LOUNSKÝ DENÍK JE NA FACEBOOKU! STAŇTE SE FANOUŠKEM!