Soutěž byla v pondělí 25. srpna ukončena!

První ročník festiválku Zichovec Open Air se uskuteční 30. srpna na fotbalovém hřišti v Zichovci na Lounsku. Akce navazuje na loňský koncert skupiny Katapult, který měl velmi pozitivní ohlasy.

Na Zichovec Open Air vystoupí například kapela Queenie, světově uznávaný revival band kapely Queen. Mnozí si skupinu jistě pamatují z účinkování v soutěži Česko Slovensko má talent, kde se probojovali až do posledních kol a zaznamenali velký úspěch. Můžeme se těšit na takové hity jako jsou Radio Ga Ga, I Want To Break Free nebo nesmrtelnou píseň Show Must Go On.

Vystoupí také Smokie revival s exkluzivními hosty Tinou Turner a Suzi Quatro. Fanoušci dále přivítají Inu Urbanovou & band.

Zichovec Open Air pořádá Zichovecký pivovar, který bude v příštím roce rozšiřovat svou výrobu v Lounech a již v květnu by mělo dojít k otevření nového pivovaru. Přijďte za dobrou muzikou, všichni jste srdečně zváni.

Soutěžte o dvě volné vstupenky!Pošlete odpovědi na několik jednoduchých otázek na adresu lounsky@denik.cz. Z těch správných vylosujeme šest výherců, kteří dostanou po dvou volných vstupenkách na Zichovec Open Air! Nezapomeňte proto připsat své jméno, příjmení a telefonní kontakt! Odpovědi posílejte do pondělí 25. srpna do 12 hodin.

1. Jak dlouho funguje Zichovecký pivovar? (2 roky, 5 nebo 10 let) 
2. Kde bude Zichovecký pivovar rozšiřovat výrobu? (Brno, Louny nebo Pardubice) 
3. Jaké tři základní suroviny se používají v procesu výroby piva? 
4. Zichovecký pivovar svá piva chmelí… (jednou, třikrát, šestkrát) 
5. Jak se jmenuje 15stupňové pivo ze Zichoveckého pivovaru? (Moták, Pako, Magor) 
6. Jak se jmenuje 12stupňové pivo ze Zichoveckého pivovaru? (Krahulík, Magor, Sokolík) 
7. Jak se jmenuje 10stupňové pivo ze Zichoveckého pivovaru? (Magor, Sokolík, Krahulík)