K jedné došlo po desáté hodině na R7 u sjezdu na Stehelčeves ve směru od Prahy na Slaný. "Na místě havarovala dodávka, která se převrátila na bok. Řidič utrpěl zranění a rychlou záchrannou službou byl odvezen do nemocnice. Průjezdný byl dočasně jeden jízdní pruh," řekla kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Další nehoda se stala na R7 u vyvzdušňovací vodárenské věže těsně přes sjezdem na Lidice. "V místě havarovalo osobní vozidlo Ford Focus, které skončilo ve svodidlech. Autem cestovaly dvě ženy a dítě. Silnice byla zprůjezdněna v jednou jízdním pruhu," doplnila Šteinerová.

Podle mluvčí záchranářů Terezy Janečkové byl šofér dodávky převezen do Kladna s pohmožděním krční páteře. "Maminka s ročním dítětem, která cestovala ve fordu měla pohmožděný hrudník od záchranného pásu a dítě se primárně jevilo bez zranění. Přesto byla dvojice transportována do motolské nemocnice na pozorování. Druhá žena, která cestovala v autě s nimi vyvázla bez zranění," řekla Kladenskému deníku mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.