Další velké úspěchy přivezly ze tří závodů dívky z Juniorského fitness studia z Loun. Představily se na závodech v Praze a Havlíčkově Brodě.

Aquila Aerobic a Fitness Basic Cup se konal v Praze ve sportovní hale základní školy v Petřinách. Závodníci a závodnice se představili v kategoriích 8 - 10 let, 11 - 13 let, 14 - 16 let a 17 a více let.

Lounské Juniorské fitness studio mělo zastoupení v kategorii kadetek, kde Tereza Turková obsadila 8. místo a Eliška Martinovská 24. místo. Největšího úspěchu dosáhala v kategorii senior ženy Barbora Šišáková, která předvedla krásnou sestavu a obsadila zaslouženě výborné druhé místo.

V Havlíčkově Brodě se závodilo v kategorii kadeti a děti. V kategorii kadet singl se děvčata probojovala mezi šest nejlepších závodnic a zároveň získala: Natálie Přibylová 3. místo, Adéla Citová 4. místo, Tereza Turková 6. místo a 18. místo Eliška Martinovská.

V týmech také děvčata dokázala potvrdit svoji formu a získala 3. místo.

Třetí závod se konal opět v Praze na Petřinách pod názvem Wellness týmy, kde bojovala děvčátka na stepech v kategorii 5 - 8 let. K velké radosti rodičů, fandů a všech příznivců získala lounská děvčata první místo.

Další lounské družstvo obsadilo ve stejné kategorii 3. místo.

Jitka Hofmannová