Žatec opět hodně špatně začal, když už první střela na jeho bránu skončila za zády brankáře Mandáka. Hostům se sice podařilo rychle vyrovnat v přesilovce zásluhou Dlouhého, do konce první třetiny ale Žatec inkasoval ještě dvakrát, vždy po zbytečných chybách. Postupem času se ale hostující hokejbalisté uklidnili, začali si vytvářet příležitosti a duel otočit. Žatec měl celou druhou třetinu a také značnou část té třetí více ze hry a díky brankám Kříže, Švancara, Slámy a Pohorelce se dostal do vedení 5:4, a to ještě Žatec spálil mnoho šancí.

Kadaň spoléhala hlavně na rychlé protiútoky a do děravé defenzivy Žatce jich několik bylo úspěšných. V závěru třetího dějství se ale hosté až příliš začali bát o jednobrankové vedení, jejich hra byla plná chyb, a tak minutu před koncem přišlo vyrovnání. Bod navíc se tak rozděloval v nájezdech, pro Žatec ho trefil Slavomír Švancar.
Po třetí výhře v sezoně je Žatec předposlední v tabulce regionální ligy, příští týden zajíždí ale na půdu posledního Chomutova, který ještě nevyhrál. 

Kadaň – Žatec 5:6 po nájezdech (3:1, 1:2, 1:2)

Branky: Švancar 2, Dlouhý, Kříž, Sláma, Pohorelec
Sestava: Mandák – Pohorelec, Boron, Sláma, T. Filipovský – Dlouhý, Švancar, Bizoň, Vavřín, M. Filipovský, Kříž, M. Klobouk, T. Kloubouk