Nepříliš povedený dvojzápas mají za sebou stolní tenisté Severu Žatec. V utkáních třetí ligy dvakrát podlehli Bižuterii Jablonec, nejdříve A týmu, poté i rezervě.

Žatec A – TJ Bižuterie A 3:10

 

Jednoznačným favoritem zápasu byli hráči Bižuterie a průběh utkání to také potvrdil. Po úvodních čtyřhrách a prvním kole byl stav 1:5. Žatečtí (v sestavě Držálek, Hofreiter, Broum a Pejša) pokračovali v klidu a nepokusili se ani o žádný zvrat. Jediným, kdo kladl odpor byl nejlepší hráč Držálek, který jako jediný z domácích získal tři body a neprohrál. Naopak v týmu Bižuterie zahrál bez porážky Svatoš.

Body: Držálek 3 – Svatoš 3,5, F. Švácha 2,5, Koťátko 2,5, O. Švácha 1,5

Žatec A – Tj Bižuterie B 5:10

Čtyřhry skončily nerozhodně, první kolo však vyšlo lépe hostům, kteří se ujali vedení 4:1. Další bod pro Bižuterii mohl přidat Sůva, nedokázal však proměnit vedení 2:0 nad domácím Držálkem. Hosté poté přidali další tři body. Bradáč jednoznačně porazil Pejšu 3:0 a Urban s Rosem vyhráli pětisetové bitvy nad Broumem a Držálkem. Body pro Žatec pak získal Hofreiter, který porazil Sůvu 3:2. V nejdramatičtějším třetím kole získali nejprve dva body hosté, poté je napodobili také domácí. V posledním zápase pak Držálek vedl už 2:0 a 7:3, přesto dokázal ještě prohrát s Bradáčem.

Body: Držálek 2,5, Hofreiter 1, Pejša 1,5 – Bradáč 4,5, Ros 3, Urban 2,5

Jiří Endler