V prostorách Městského úřadu v Podbořanech proběhlo tento týden slavnostní předávání Dobrých listů komory. Ocenění byli studenti s nejlepšími studijními výsledky z Gymnázia a Střední odborné školy Podbořany, Středního odborného učiliště a Střední odborné školy SČMSD, Žatec, Obchodní akademie a Střední odborné školy zemědělské a ekologické Žatec.

Dobrý list komory je prestižní dokument o nadstandardní schopnosti držitele v daném řemeslném oboru a profesní odbornosti pracovat a rozvíjet se. Je to pozitivní signál a komorová garance pro budoucího zaměstnavatele o řemeslně-odborných schopnostech a předpokládané užitečnosti držitele našeho dobrého listu pro jeho firmu, nebo živnost.

Z Gymnázia a Střední odborné školy Podbořany byli oceněni Daniel Paradič, Vojtěch Pšenička, Jan Fleischmann, Lukáš Paroha a Jan Plotěný.

Ze Středního odborného učiliště a Střední odborné školy SČMSD Žatec si ocenění převzali Nela Fiedlerová, Barbora Fiřtová, Kateřina Kořínková, Roman Kadeřábek, Jiří Peking a Kristýna Romová.

Obchodní akademie a Střední odborná škola zemědělská a ekologická v Žatci měla oceněné dva Dobrý list komory převzali Iveta Kroupová a Josef Štěpina.

Dobrý list komory převzalo na podbořanské radnici třináct studentů. Zdroj: Linda Příhodová

Dobrý list komory převzalo na podbořanské radnici třináct studentů. Foto Linda Příhodová

Linda Příhodová