Známé osobnosti, nejkrásnější dívky, vybranou společnost a zábavu na úrovni. To vše slibuje soutěž Miss Louny, která 1. prosince vyvrcholí finálovým galavečerem ve Vrchlického divadle. „Letošní ročník bude ještě o řád výš, než loňský první," slibují organizátoři.

Obnovená soutěž si rychle získala prestiž a podporu mnoha známých tváří. „Loni galavečer moderoval Lukáš Hejlík, který se na Lounsku narodil, letos se nám podařilo domluvit s Petrem Vondráčkem. Patronkou je Tereza Brodská, s ní v porotě usednou Petr Kolář, Jaro Slávik, Jitka Čvančarová, Alice Bendová nebo kromě dalších i Pavel Boček, lékař a zakladatel sdružení Sluneční paprsek," prozradil Petr Beneš, ředitel soutěže.

Výtěžek půjde na charitu

Výtěžek z akce pomůže právě prostřednictvím sdružení Sluneční paprsek onkologicky nemocným dětem. Umožní jim absolvovat odborný ozdravný pobyt u moře.
„Zájem dívek byl letos ještě větší než loni. Zaregistrovali jsme více než sto uchazeček, z nichž osmičlenná porota vybrala 22 pro první casting. Z něho vzešlo dvanáct finalistek, které se představí na galavečeru," vypočítal Petr Beneš, ředitel soutěže.

Dívky pilují svá vystoupení

Miss Louny už značně přesáhla regionální rozměr jak ambicemi, tak podporou významných osobností a nakonec i složením finálové dvanáctky. „Nyní dívky pilují nejen program, ale i své postavy a vůbec celou svou prezentaci. Čeká je také soustředění," dodává. Aktuálně probíhá on-line hlasování veřejnosti o titul Miss Louny Sympatie, a to na webu soutěže i na jejím facebookovém profilu.

Náplní finálového večera budou samozřejmě všechny očekávané disciplíny krásek – rozhovor, promenáda v plavkách nebo volná disciplína. Tam se můžeme těšit kromě dalšího na divadlo, box, zpěv nebo různé formy tance nebo aerobic. To doplní několik profesionálních kulturních vstupů.
„Ty začneme ale prozrazovat až v první polovině listopadu," říká P. Beneš. Po oficiální části programu bude připravena i velká afterparty, na které se bude stylově podávat fitness food menu.

Loni byly lístky rychle vyprodané

Kdo by chtěl finále v divadle zažít a vidět na vlastní oči, měl by pozorně sledovat předprodej vstupenek.
„Loni se lístky prodávaly jen tři dny a bylo vyprodáno. Letos plánujeme spustit prodej v polovině listopadu," dodal ředitel soutěže.