Na stránkách Žateckého a lounského deníku každý týden přinášíme smutné pejsky, kteří čekají na nového pána a domov v Útulku pro opuštěná zvířata v Jimlíně.

Máte–li rádi zvířata, můžete se jich ujmout. Další psy i kočičky si můžete prohlédnout na webových stránkách útulkuwww.utulek-jimlin.wz.cz. Tel.: 604 45 12 58 (od 8 do 18 hodin). Na stránkách útulku má vesměs každý pejsek svojí vlastní fotogalerii a případně i video.

PONOŽKA (č.3127), nejspíše kříženec, asi 1-1,5 roku starý pes, v kohoutku 45 cm. Ponožka je hodný pes vhodný do teplého domova. Miluje procházky a venčení i piškotem nepohrdne. Očkovaný a odčervený čeká na svůj nový domov.

NELLA (č.032H) kříženec bígla a foxhounda, 3 roky stará fena, v kohoutku 42 cm, bojácná, nemá ráda ostatní psy. Nella potřebuje získat důvěru a zároveň respekt. Se správným pánem či paničkou z ní bude oddaná společnice. Je očkovaná a odčervená a čeká na svůj nový teplý domov.

ČIVA (č.3130), nejspíše kříženec čivavy, asi 4 roky stará fena, v kohoutku 30 cm. Čiva přišla o svého pána, a tak čeká v útulku na svojí druhou šanci. Je vhodná do teplého domova jak mladé rodince, tak i starším lidem. Je očekovaná a odčervená.

SISI (č.3080), nejspíše kříženec, asi 10 měsíců stará fena, v kohoutku 50 cm, dobrý zdravotní stav. Hodná sympaťanda, která se těší do nového domova. Je to zvědavé odrostlejší štěně co nezkazí žádnou srandu. Vhodná do teplého domova, později i k domku, kde bude mít teplé zázemí. Má ráda pohyb a piškoty. Je očkovaná a odčervená.

DALA (č.2969), nejspíše kříženec staforda, asi 7-8 let stará fena, v kohoutku 55 cm, stav po štěňatech. Miluje lidskou pozornost, ostatní psi jí nevadí. Přišla do útulku březí, teď je již po štěňatech, která mají nový domov a ona teskní. Ráda by našla domov. Miluje společnost lidí a být sama v kotci je pro ni hrozné. Je vhodná do teplého domova k paničce či pánovi, kteří ji budou milovat. Je očkovaná a odčervená. Na webu útulku najdete i její video.

PINĎA (č.007H), je německý ovčák asi 10 let starý pes, v kohoutku 55 cm, horší zdravotní stav - slepý, ale moc hodný. Na procházce jde u nohy, jinak si lehne a poslouchá, co se kde šustne a co od koho dostane. Je zcela bezproblémový k lidem i k ostatním pejskům. Určitě by rád dožil u někoho na zahrádce s teplým zázemím. Očkovaný, odčervený, vděčný za každé pohlazení.

ŠELTY (č.2814), nejspíše kříženec, asi 10 let starý pes, v kohoutku 41 cm, dobrý zdravotní stav. Šelty miluje společnost lidí i psů. Ve smečce je bezproblémový, vděčný za pohlazení. Rád si lehne vedle svého pána. Miluje mazlení, piškotky a procházky. Vhodný jak k mladé rodince, tak i ke starším lidem. Dobře mu bude v teplém domově. Na webu má své fotky i video. Je očkovaný a odčervený.

BOXÍK (č.3019), nejspíše kříženec boxera, asi 8-9 let starý pes, hubený, v kohoutku 45 cm, dobrý zdravotní stav. Hrozně hodný psí kamarád, který se na stará kolena ocitl bez domova, tak jako většina pejsků. Je velmi klidný, vhodný do teplého domova, kde vám mnohonásobně oplatí svojí lásku. Je očkovaný a odčervený.