Na stránkách Žateckého a lounského deníku každý týden přinášíme smutné pejsky, kteří čekají na nového pána a domov v Útulku pro opuštěná zvířata v Jimlíně.

Máte–li rádi zvířata, můžete se jich ujmout. Další psy i kočičky si můžete prohlédnout na webových stránkách útulku www.utulek-jimlin.wz.cz. Tel.: 604 45 12 58 (od 8 do 18 hodin). Na stránkách útulku má vesměs každý pejsek svojí vlastní fotogalerii a případně i video.

BODLINKA (č.3480 - místo odchytu Bílina) je nejspíše kříženec, asi 10-12 měsíců stará fena, v kohoutku 52 cm, dobrý zdravotní stav. Bodlinka je milá a přátelská fenka, která umí chodit na vodítku. Je mazlivá a spíše zdrženlivá. Je vhodná i do smečky, do bytu či k domku ze zahrádkou kde bude mít teplé zázemí. Pejsek je čipovaný, očkovaný a odčervený.

STAROSTA (č.3627) je nejspíše kříženec LR, asi rok starý pes, v kohoutku 63 cm. Dobrý zdravotní stav. Starosta je mladý kontaktní pes, který umí chodit na vodítku. Je velmi učenlivý, miluje pohyb a lidskou přízeň. Je vhodný k domku se zahrádkou nebo do bytu s dostatkem pohybu. Je hodný, v útulku nekonfliktní při manipulaci a oddaný parťák. Pejsky si vybírá. Pejsek je čipovaný, očkovaný a odčervený.