Na stránkách Žateckého a lounského deníku představujeme smutné pejsky, kteří čekají na nového pána a domov v Útulku pro opuštěná zvířata v Jimlíně.

Máte–li rádi zvířata, můžete se jich ujmout. Další psy i kočičky si můžete prohlédnout na webových stránkách útulku www.utulek-jimlin.wz.cz. Tel.: 604 45 12 58 (od 8 do 18 hodin). Na stránkách útulku má vesměs každý pejsek svojí vlastní fotogalerii a případně i video.

ROSŤA je nejspíš kříženec border kolie a amerického stafordšírského teriéra. Je to asi 1,5 roku starý pes, v kohoutku měří 55 centimetrů. Při příjmu do útulku vážil 16 kg. Rosťa je na vodítku král, chodí hezky u nohy, poslouchá a netahá. V momentě, kdy se s ním začnete mazlit, dává svoji vděčnost tak najevo, že si musíte hlídat i své zuby. Je to akční mazel, vhodný pro aktivní jedince. Rád se bude věnovat jakémukoliv psímu sportu, kde bude mít možnost využít svoji energii.

Pejsek je čipovaný, očkovaný a odčervený. Odchycen byl v Žatci. Další informace o tomto fešákovi i dalších svěřencích rádi poskytnou pracovníci jimlínského útulku.