Centrum má poblíž Kauflandu u silnice Plzeň – Most. Vystaví jej rakouský řetězec Stop.shop a bude v něm 11 samostatných prodejen. Například prodejny nábytku KIK a JYSK, sportovních potřeb Sportisimo a Hervis, obuvi Humanic, textilu New Yorker a Adressa, elektra KB Elektro a drogérie DM drogérie. Obdobná centra stojí třeba v Mostě nebo Chomutově.

V současné době se posuzuje vliv stavby na životní prostředí, úpravy terénu nad Kauflandem už letos v létě proběhly. Už proběhly terénní úpravy V místě ještě nedávno stála chmelnice Chmelařského institutu v Žatci. Zastavěná plocha bude více než dva hektary. Prodejny budou dohromady na více než šesti tisících metrech čtverečních, bude u nich 172 parkovacích míst. V blízkosti obchodního centra je plánována i výstavba nového pneuservisu.

V Žatci v poslední době vyrostlo několik nových obchodů a nákupních center. V devadesátých letech to byly hlavně supermarkety Plus, Norma a Edeka, v poslední době větší Kaufland a Tesco. Dalším řetězcem by měl být Lidl, který koupil pozemky v areálu bývalých papíren. Další obchody budou na jižním okraji města S výstavbou dalších obchodů se počítá v Žatci i nadále, a to hlavně na jižním okraji města. Tam se kromě toho plánuje masivní bytová výstavba i rodinných domů.