Nové autocentrum s plným servisem prodeje, výkupu a finančních služeb v Havířské ulici 352/17 zákazníkům také nabídne přes 160 metrů čtverečních moderních kanceláří.

„Autocentrum se nyní po letech nachází v moderních prostorách jak pro klienty, tak pro pracovníky pobočky. Zvětšil se také prostor pro nabízené vozy. I na této pobočce jsme připraveni nabídnout klientům možnost nákupu vozu na úvěr a pojištění, které jim zprostředkují proškolení specialisté,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva Aures Holdings, provozovatele mezinárodní sítě AAA Auto.

Škoda Octavia – nejprodávanější auto v našich bazarech – za poslední rok zdražila o 5,84 procent na průměrných 299 544 korun.
Inflace zvedla ceny ojetin. Škoda Octavia meziročně podražila skoro o 6 procent

Autocentrum AAA AUTO Ústí nad Labem je určeno pro oblast celého Ústeckého kraje, ve které žije 800 tisíc obyvatel.

„Cílíme zejména na samotné Ústí s téměř 90 tisíci obyvateli, na města Děčín, Lovosice, Litoměřice či Bílinu, ale i na celý zbytek kraje. Postupně se chceme dostat na 220 prodaných aut měsíčně, péči o zákazníky a chod pobočky zajistí až 30 pracovníků,“ sdělil výkonný ředitel autocenter AAA Auto a Mototechna ČR Luboš Vorlík. Pobočka má i sekci elektromobility.

Škoda Octavia RS (první generace
Ojetina jako investice: tady jsou tipy, které auto si koupit a zkusit vydělat

V Ústeckém kraji si stejně jako ve zbytku republiky pořizuje téměř třetina zákazníků vozy značky Škoda. Nejčastěji pak jde o modely Fabia (8,4 %), Octavia (7,2 %) a Superb (4,2 %). 51 % zákazníků volí benzínové vozy, ostatní až na jednotky výjimek pak dieselové.

Slavnostního otevření i přestřižení pásky, které moderoval herec Richard Genzer, se zúčastnil starosta městské části Ústí nad Labem - město Tomáš Kirbs a zástupci obchodního domu Tamda.