Chlumčanům tentokrát vyšel perfektně začátek utkání. Skvěle hrající Kalous už v 7. minutě našel nabíhajícího Zomera, který nedal Holmanovi v bráně žádnou šanci. Zomer měl za pár minut i další šanci, ale tísněný mířil jen do vybíhajícího Holmana. Hrálo se pak nahoru dolů, ale oba celky se nedokázaly dostat před branku a vážněji jí ohrozit. Až v poslední minutě první půle, když zahrával domácí roh Homolka, měl velkou šanci hlavičkující Vondráček, ale pozorný Holman si s jeho pokusem poradil.

Ani druhý poločas nic zajímavého nepřinesl, byla to spíše fotbalová nuda. Domácí tak po hubeném, ale zaslouženém vítězství brali tři body, které je vynesly na druhé místo tabulky I. B třídy. Stejný počet bodů, tedy 9 mají ještě další tři celky včetně poražených Obrnic, které jsou třetí.

„Máme problémy s přechodem do útoku, nejvíc chybí finální fáze, která má být rozhodující. Pořád si o tom říkáme v kabině ale ani jednou to neuděláme, mrzí autora jediného gólu Patrika Zomera. 

SK FK Chlumčany – TJ Sokol Obrnice 1:0 (1:0)
Branka: 7. Zomer.
Rozhodčí: Davignon – Plzák, Karásková.
ŽK: 4:4.
Diváci: 50. 
SK Chlumčany: Šulc – J. Vavrica (64. Mišák), Vondráček, Aichinger, Svoboda (46. Prokeš)  – Kalous, Vážný, Košín (56. Vimr),  Homolka, T. Vavrica – Zomer (83. Francl)
Sokol Obrnice: Holman – Kadlec, Havelka, Berki (84. J. Mentlík), Hendrych – Zurko, Ďurčo, Mirga, Harzer, Markovič (46. Ilavský) – O. Mentlík.

Jaroslav Tošner