V úvodním duelu Korona Cupu Sokol remizoval 3:3 v Blažimi, v následném penaltovém rozstřelu, který je jen doplňkem, byl úspěšný. “Byl to hodně těžký zápas. Po celou dobu jsme byli lepším týmem. Ale v posledních dvaceti minutách jsme úplně přestali hrát a vinou toho ztratili vedení 3:1. Jednou se trefil Péťa Nový z penalty, dvakrát skóroval Pavel Votruba. Při penaltách zářil brankář Michael Jenka, dvě chytil,” hodnotí Trhlík.

V sobotu od 17 hodin budou hrát Lenešice poprvé doma, soupeřem jim bude celek SK Ervěnice-Jirkov, který ve svém prvním utkání rozstřílel 11:1 Krásný Dvůr. “Měli bychom být v plné sestavě. Na našem hřišti jsme hodně silní, takže nic jiného než výhru nebereme!” hlásí lenešický fotbalista.

Tým od Rané se připravuje pečlivě, tréninky má v úterý a ve čtvrtek, účast na nich není malá. Mužstvo kouče Karla Kopřivy trénuje i v patnácti lidech! “Je to príma. Nálada je dobrá, máme skvělou partu,” pochvaluje si Trhlík.

Fanoušci se můžou těšit na bufet, ve kterém hrají prim klobásky a pivo. Předpověď počasí navíc slibuje pěkné počasí, takže fanoušci se mají na co těšit. “A I fotbal bude určitě kvalitní,” slibuje Petr Trhlík.

Fotbalistům Lenešic (v červeném) se v postoloprtském azylu daří a připsali si na temní umělce druhou výhru.
FOTO: Lenešice rozhodly o šťastné výhře nad Údlicemi tři minuty před koncem