Po letech zavzpomínala, co pro ní seriál znamenal. "Já bych ze scénáře neodhadla, že to bude mít takový úspěch," řekla Pidrmanová k šílenství, které seriál způsobil. Natáčení ji bavilo, Jan Prušinovský je podle ní skvělý režisér. 

Vzpomínky na Okresní přebor

"Nechci říkat, že to pro mě byla zásadní role, ale důležitá ano," dodala 35letá herečka, jež akorát měla po vystudování Divadelní fakulty Akademie múzických umění. Možná i Okresní přebor jí pomohl k angažmá v Národním divadle, kde působí od roku 2012.

Vzpomínka na díl Lucka

Nejprve si chtěla utřídit myšlenky. "Počkejte, to musím lovit v paměti," konstatovala Pidrmanová. Jenže hned vzápětí začala tahat z rukávu jednu zajímavost za druhou. Jak se tvářila, že fotbalu rozumí, jaký dojem na ní kdo udělal…

Ženy a fotbal: Kateřina Svitková (vpravo) patří k nejznámějším fotbalistkám v Česku, teď hraje za West Ham
Muži o ženách s balonem: Fotbalistky jsou pěkné, nesimulují, ale hrají pomalu

Pokud jste zvědaví, tak nejvíce si užila spolupráci s Ondřejem Vetchým a Alenou Mihulovou (seriáloví rodiče). "Logicky jsem s nimi byla nejvíc času," dodala.

Vztah k fotbalu

Herečka, jež vyrostla ve Františkových Lázních, byla fotbalem takříkajíc nepolíbená. Leccos o tom vypovídá scénka, kterou zažila při natáčení. "Kvůli seriálu jsme fotili, jak hraju za Spartu, ale dělalo se to na stadionu v Edenu. Šla jsem si tam suverénně. Nedošlo mi, že je něco špatně, až když na mě začali nějací kluci hulákat, došlo mi, že tady asi nejsem doma," usmála se maminka dvou dětí. Mimochodem, až bude syn větší, klidně ho prý pošle na fotbalový trénink.

Pro unikátní články o Okresním přeboru klikněte v obrázku na kolečko epizody: