Doslova do posledních možných chvil se dával ještě ve čtvrtek 12. března dohromady tým, který v sobotu nastoupí poprvé spolu k diviznímu utkání a poprvé pod vedením nového trenéra.

„Zaručné zprávy“ hovořily o Horstu Sieglovi, po nedokončeném angažmá ve Spartě volném trenérovi, který relativně nedávno hrál ještě první ligu. Podle neoficiálních informací to však údajně člen klubu ligových kanonýrů už nebude.

„Během posledních hodin došlo k výraznému posunu finančních částek, co najednou některé kluby za hráče požadují,“ naznačil Jaroslav Janoušek, který by měl být v novém blšanském projektu sportovním ředitelem FK. „Původní dohody se změnily na cenové kalkulace, až nás to zaráží. Proto je jisté, že nejméně dva ze známých hráčů, kteří se u nás měli objevit, nepřijdou.“

Ačkoliv jsme ještě několikrát s blšanskými funkcionáři hovořili, nikdo nechtěl říct o nic více, než jsme věděli sami. „Dokud nebude vše oficiálně potvrzeno, nemůžeme jmenovat nikoho,“ opakoval J. Janoušek, obávající se následků po rychlém toku informačního šumu po fotbalovách klubech,

FK Chmel Blšany si tři roky po sobě zopakoval sestup z I.ligy až do divize, kde je nyní předposlední. Do jarních odvet představí prakticky nový tým, ale do sobotního dopoledne, kdy nastoupí v Chomutově proti druhému mužstvu tabulky, se můžeme o nich jen dohadovat.

Pokud ovšem nevydají Blšanští oficiální stanovisko už v nejbližších hodinách…