Fotbalisté Dobroměřic před nadcházející sezonou posílili do každé řady – do týmu přišel útočník, záložník, obránce i nový brankář. Celek, který patří už několik let k těm nejlepším v krajské I.A třídě, si chce tuto pozici udržet i v nadcházející sezoně.

„Chtěli bychom samozřejmě hrát pohledný fotbal pro diváky a být na špičce soutěže. Poslední dva roky jsme skončili v konečné tabulce na druhém místě, v posledních letech jsme nebyli horší než pátí,“ uvedl Pavel Verner, sportovní manažer klubu.

Rezerva Tatranu v generálce na I. B třídu rozstřílela Vroutek 5:2.
Vroutek poslední přípravné utkání prohrál, v sobotu začíná v I.A třídě

Do Dobroměřic přišli čtyři noví hráči – do útoku Tomáš Kyncl z Loun, do zálohy Lukáš Papežík z Postoloprt, do obrany Václav Hrušovský z Loun a do brány Petr Bouček. Ten byl hráčem Zeměch, chytával za žatecký Slavoj. Klub ještě zkoušel žateckého stopera Tomáše Hynka, k přestupu ale nedošlo. „Naopak od nás odešel Kamil Smola, který bude hrát za Černčice,“ sdělil Pavel Verner.

Tým pod vedením trenéra Aloise Šebka se spoléhá na kvalitní obranu a útok, v minulé sezoně obdržel nejméně branek a naopak patřil mezi tři nejproduktivnější celky v soutěži.

Na úvod soutěže Dobroměřice hrají v sobotu 26. srpna derby od 17 hodin v Podbořanech.

Tipliga
Začíná podzimní TIP liga. Vyhrajte sud plzeňského piva!