1) Žatec, který postoupil už na 4. místo, by si měl doma poradit s předposledním Štětím. Za domácí již nastoupí po vypršení trestu Marek Paul.

2) Blšany po nečekané první jarní prohře jsou třetí a rovněž by měly pod reflektory doma vyhrát se 13. Litoměřicemi, které z 10 zápasů venku přivezly jen 6 bodů.

3) Třetí Louny přivítají druhý Duchcov, který má o 4 body více a na jaře válí. Venku má však jen poloviční úspěšnost.

4) Derby na půdě osmých Domoušic je důležité pro poslední Postoloprty. Těm se vrátí do sestavy 4 hráči, kteří chyběli v sobotu (bratři Fridrichové, Klimpl a Richter), uzdravit by se měl i otřesený Laibl. Domácí měli v Duchcově problémy se sestavou, že musel nastoupit v útoku i 53letý trenér Petr Štádlík vedle svého syna Lukáše!

5) V dalším derby hostí vedoucí Havran Kryry zatím čtvrté Louny B. Domácí jdou tvrdě za postupem, nemohou váhat. Jsou kompletní, v pořádku je i hrající trenér Zelinka, který chce dát v brance přednost Bláhovi.

6) Třetí víkendové derby se hraje na půdě posledních Podbořan, které pod novým trenérem nešťastně prohrály všechna jarní utkání o jediný gól. Zabodovat by Tatran chtěl se 7. Žatcem B, odkud měl na podzim půjčené hráče.

7) Druhý Slavětín je velkým favoritem v utkání se 12. Hříškovem.

8) Ročov, který je třetí, hraje skoro lépe venku než doma. Hosté z Panenského Týnce mají na 4. místě o bod méně a venku hrát umí.

9) Vedoucí Staňkovice jdou letos už za postupem, který loni FK odmítl. Měly by si poradit doma s desátým týmem Měcholup.

10) Poslední Želeč s nejděravější obranou soutěže se pokusí uhrát druhé vítězství s 9. Kněžicemi, které mají jen o dva body více.