1) Za pátý Žatec, který hostí druhé Neštěmice, už může nastoupit po trestu Heinc a útok poprvé posílil uzdravením Rulf, který se už uvedl prvním gólem. Hosté hrají o udržení stříbrného postu v krajském přeboru před Chmelem Blšany. Chybět jim však bude kvůli trestu zkušený Petr Fousek.

2) Třetí a v pohodě hrající Blšany útočí na 2. příčku. Jejich soupeřem je v pátek večer AFK LoKo Chomutov, vedený Pavlem Chaloupkou, který v Blšanech před časem působil jako asistent P. Bičovského ve II. lize.

3) Mužstvo Louny A se konečně dostalo do čela tabulky a chce si ho udržet i po derby s Domoušicemi, které si postupem na 7. místo zajistily klidný závěr soutěže.

4) Tuchořice přes solidní hru stále nemají svým 10. místem zajištěnou záchranu. Proto potřebují bodovat s nevyzpytatelným týmem FK Louny B, který postoupil na 6. místo.

5) Sousedé z tabulky se utkají v Lenešicích, které se dobrým jarem odpoutaly z pásma sestupu. Jsou osmé a přivítají 7. Žatec B, který poslední dobou nastupuje bez kapitána Klíče a stopera Novotného.

6) Aktivně hrající Černčice si drží druhé místo a měly by na něm setrvat i po čtvrtém derby kola s Tatranem Podbořany, kterému od sestupu už žádný výkon na hřišti nezabrání.

7) Šlágr kola v OP ztrácí na jiskře prohrou druhého Blatna před týdnem v Hříškově, neboť vedoucí Blažim tím zvýšila náskok na 9 bodů a míří k titulu okresního přeborníka. Domácí ještě mají teoretickou šanci…

8) Cítolibská rezerva je osmá a hostí čtvrtý Panenský Týnec.

9) Předposlední Výškov B není favoritem ani doma proti čtvrtým Čeradicím.

10) Kněžice jsou sice jen o jediné místo zpět za 8. Sokolem Holedeč, ale mezi nimi je rozdíl 16 bodů, což favorizuje hosty.